5.4.2015

Esittely

Käytiin vaimon kanssa ultraäänessä ensi kertaa viime tiistaina. On se elossa! Tässäpä siis hyvä aika aloittaa oma perheblogi, jota olen tovin kaavaillut.


Seuraavassa blogin kannalta olennaisimpia tietoja perheestämme. Olen vuosimallin 1984 mieshenkilö nimeltäni Mauri. Menin marraskuussa 2014 naimisiin heinäkuussa 2014 tapaamani (jep) ihmeellisen ihastuttavan naishenkilön kanssa, johon viitattakoon hänen kutsumanimellään Tessa. Pakettiin kuului hänen vilkas, valloittava, tätä nykyä kolmevuotias poikansa Kain. Minulla on hyvin rakastava perhe, jollaista en osannut aiemmin edes toivoa. Asustamme Pohjois-Helsingissä. Odotamme minun ensimmäistä biologista lastani, jonka olisi määrä syntyä lokakuun paikkeilla, mutta huoltajuudesta olen siis saanut käytännön kokemusta jo ennestään.

Lisää tietoa seurannee jatkossa, mutta voisin alkuun kertoa lyhyesti jotain itsestäni. Miellän itseni ennen kaikkea filosofiksi, vaikkakin filosofian opintoni ovat olleet jo tovin heitteillä. Teen minä myös hyvin satunnaisia sivutöitä alalla, joka ei minua kiinnosta. Olen siis statukseltani tätä nykyä melko lailla tyhjäntoimittaja mikäli perhe-elämän pyörittämistä ei lasketa – vaikka riittäähän siinäkin tekemistä. Aktiivisesti harrastan nykyään lähinnä musiikkia.

Olen varsin analyyttinen, melko lailla introverttinen ja habitukseltani rauhallinen henkilö. Ennen pidin negatiivista vatvomista keskeisenä persoonallisuudenpiirteenäni, mutta nyt en osaa sanoa niin varmaksi, kun olen ollut sen verran tyytyväinen elämääni uuden perheeni kanssa. Olen lähipiiriäni kohtaan lämmin, mutta yksityisyyteni rajat ovat tavanneet olla melko tiukat, joskin mielenterveytenikin vuoksi olen yrittänyt opetella niitä hieman hölläämään.

Blogin suunnittelen keskittyvän lastenkasvatusteemaan tai kenties myös yleisemmin perhe-elämään. Luultavasti filosofiataustani tulee jossain määrin heijastumaan tavastani lähestyä aihetta, vaikkakin biografisempaakin sisältöä kertynee. Pyrin pitämään kirjoittamisen kynnyksen sen verran matalalla, että saisin jotain aikaiseksi. Kyseessä on ennen kaikkea päiväkirjanomainen julkaisu.

Mikäli kirjoitukseni herättävät ajatuksia, jakakaa niitä toki kanssani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti